2018. március 12., hétfő

Szerző: Kati Puskás


Az előző írásomban Hillary Clinton vereségét elemeztem a kínai asztrológia és a metafizika kapcsolatain keresztül.
Most Donald Trump győzeleméhez vezető nagyon egyszerű módszerről írok.

Donald Trump  személyes elmeinek a különleges összetétele adja meg a magyarázatot mindarra ami őt jellemzi. De erről a következő bejegyzésemben fogok írni. Még pedig azért, mert az ő példáján tudom a legjobban megmutatni, mennyire fontos, hogy mindenki tisztába legyen a saját egyéni lehetőségeivel - amelyek nem függnek a mindenkori politikai helyzetektől sem.

Trump mozgalmas és kiemelkedően sikeres életútja, a közel sem szokványos kommunikációja és viselkedése ellenére, ő lett az USA elnöke.
Az USA fennállása óta, ő az első olyan elnök, aki a gazdasági szektorból, politikai múlt nélkül lett elnök.


A gua szám fontossága és házhelyzete


Donald Trump született: 1946. június 14. Gua száma: #9 Tűz
2016-os évben Trump #9-es tűz csillaga a 3-as fa palotában tartózkodott, ami alapból növekedést, sikert, előrejutást jelez. Ráadásul a fa elem támogatta, és növelte Trump #9-es tűz elemének az erejét.

Emlékszünk rá, hogy Hillary #7-es fém eleme ugyanekkor az 1-es víz palotában tartózkodott, ami az elvonulás, a vereség háza. Amikor ebben a házban tartózkodik a minket képviselő elem, akkor abban az évben nagyon nehéz eredményesnek, sikeresnek lenni.
Ráadásul ha a víz elem gyengíti, a saját elemünk erejét.
2016-ban ez történt. Hillary #7-es fém eleme erőtlenné vált.



Amikor van egy jó Feng Shui mestered, az  elnöki posztot ér.


Trump elnöki beiktatása
Trump hogy azt az előnyét fokozza, - amelyet a keleti palota és az év tűz eleme már eleve kedvezően befolyásolt - nem bízta a véletlenre a győzelmi esélyeit.
Feng shui mestere tanácsára - jóformán az egész kampány idejére - a piros sapkát és a piros nyakkendőt viselte felváltva.
Megfigyelhetjük, hogy Trump a legtöbb esetben amikor csak teheti, - nem csak most a választások alatt - előszeretettel használja a piros színt.

Ennek azért van jelentősége, mert régebben mint üzletember, most meg mint az USA elnöke kénytelen állandóan fekete öltönyben és fehér ingben megjelenni. Trump a piros színnel védelmezi tűz elemének az erejét.
A fekete öltöny a víz elemet, a fehér ing a fém elemet szimbolizálja. Ez a két elem neki egyáltalán nem hoz szerencsét. Sőt! - veszteséget, botrányokat jelent.

Trump a kampány alatt is rendkívül jól használta a Feng -Shui és a metafizika erejét. Tudta mikor kell támadni és mikor kell egy kicsit visszafogottabbnak lenni. Tudta, hol keresse azokat az embereket akik rá fognak szavazni.

Mivel Trump egy rendkívül erős tűz és föld elemekkel rendelkező ember, tanácsadója javaslatára természetesen a vidéki területeket vette célba.
A nagyvárosok inkább a fém elemhez tartoznak. Trumpnak nem sok esélye lett volna ott.
Trump már évekkel ezelőtt gondolt arra, hogy indul az elnök választáson. Jól tette, hogy lemondott az akkori tervéről.
Trump ugyanis semmi máskor nem nyerhetett volna, csak most.

Logikus és bölcs tanács volt Trump-ot vidékre irányítani.


A piros területen él a vidékiek nagy része. 

Ezzel két legyet ütött egycsapásra:
- Ott kampányolt, ahol esélyessé válhatott, mivel a vidéki területek a föld elemhez tartoznak - ezért ott sikeres kampányra számíthatott.
- Ismerte az elektor szavazási rendszert és tudta, hogy a vidéki szavazatokkal több elektort gyűjthet be magának. Mint láttuk az elektorok száma el is döntötte az elnökválasztás kimenetelét.
(a kép alján az elektorok látszanak)





Azáltal, hogy ismerte azt a területet, amely a személyes elemeivel harmonizál biztos befutóvá tette.
Trump egy ilyen egyszerű megoldással képes volt a nála sokkal esélyesebbnek tartott ellenfelét legyőzni.
Még annak ellenére is, hogy az egész média Trump lejáratásán fáradozott.

Most becsempészek egy kis politikát, csak azért, hogy látható legyen milyen jó választás volt Trumpot vidéken indítani. Ami piros az a Trump által megnyert területek, a kék Clintont jelöli. Jól látható, hogy Clinton az USA nagyvárosait célozta meg.


Van amikor pénzzel sem lehet nyerni.

Clintonnak 182 millióba került a választási kampány, Trump-nak 57 millióba.







 Sokan nem hiszik, de a jó megoldások mindig egyszerűek. Ehhez viszont ismerni kell a kiindulópontot. 
Ezért én azt javaslom, hogy mindenki ismerje meg a saját személyes elemét, és ennek ismeretében cselekedjen. Abból nem lesz baj, csak előny.
Ha szeretnéd, segítek ebben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése