2018. március 23., péntek

2018.01.25  Szerző: Kati Puskás

Csak egy hatástalan babona lenne a Feng Shui?
Sokan úgy gondolják, - talán jogosan - hogy a Feng Shui csak egy babona. (Hogy miért, erre egy másik bejegyzésben visszatérek.)
Nem az!

Ha a kínai feng shui csupán egy hatástalan babonaság lenne, akkor mégis miért fogadnak fel feng shui tanácsadókat - komoly dollár ezrekért - a nagyon gazdag és híres emberek?
Azok a gazdagok akik alkalmazzák a feng shuit, elismerik a hatását és egyáltalán nem szégyenlik bevallani, hogy ők bizony éltek és továbbra is élni fognak a feng shui adta előnyökkel, a gazdagságuk, a karrierjük érdekében.




FelFotó: Business Insider
Példának az okáért,
Bill Gates, a leggazdagabb ember a világon, és nagy rajongója a Feng Shuinak.   Bill Gates 150 millióba került "háza", az első téglától az utolsóig a Feng Shui elvei szerint épült, feng shui mesterek tanulmányai alapján.
(Érdekességként majd egyszer kielemzem mi az oka annak, amiért Bill Gates ilyen sikeres lett és mások miért nem, akik vele egyazon évben születtek)




Trump Tower

Mikor a feng shuiról megkérdezték Trumpot ezt válaszolta:"A feng shui nem hit kérdése, én azért használom, mert ez hozza a pénzt"
Trump minden hatalmas épületegysége, nevezetesen a Trump Tower, a híres feng shui mester Pun Yin feng shui tanulmánya szerint épült. Trump beruházásainak a többsége nem csak létrehozzák a sikert, de védik a pénzét is!! 

Donald Trump 1970 óta működik együtt feng shui mesterekkel.
Amikor viszont Trunp a személyes elemével ellentétes vállalkozásba fogott és éjszakai kaszinót nyitott, bele is bukott. Ez a vállalkozása csődbe ment. Ha valaki a saját eleme ellen működik, nincs az a feng shui mester aki ezt orvosolni tudná.

Híres és nagyon gazdag emberek, akik feng shui tanácsadókat alkalmaznak:
Bill Gates, Warren Buffett, Mark Zuckerberg, Steve Jobs, Donald Trump, Oprah Winfrey (akinek 25 éve töretlen a sikere), George Clooney, és a nagy ezoterikus guru Deepak Chopra (minő meglepetés) .... és még sokan mások - akik egytől-egyig alkalmazzák a feng shuit és a kínai négy pillér asztrológiát.

Ha nem hiszel nekem, keress rá a Google-ban.
Például így: Oprah Winfrey feng shui, vagy Bill Gates feng shui és így tovább a fent említett neveken sorba - és a saját szemeddel elolvashatod Oprah és a többiek véleményét a feng shui hatásával kapcsolatban. Ők tudománynak és művészetnek nevezik a feng shui-t.
És igazuk van!


Ma már sokan ráébredtek, hogy az a hatástalan piaci babona, amivel becsapják az embereket, az nem feng shu. "Ha valakin fehér köpeny van, az még nem biztos, hogy orvos" Ha valaki a kínai legendákban szereplő "mitikus" elemeket (pl.háromlábú béka) feng shui szerencse fokozónak és bajelhárítónak tekinti - ne lepődjön meg azon, ha csalódás éri.

A működő feng shui alapja komoly kozmológia és geomantikus tudás.

Hogy mennyire nem hatástalan babona a feng shui, arra a 2016-os amerikai elnökválasztás az egyik legjobb példa.

Hilary Clintont a demokraták és a média, annyira biztos befutónak könyvelték el, hogy Trump lejáratásán kívül semmi másra nem koncentráltak. Lényegében ennek a  mérhetetlen önteltségnek, a rossz döntések sorozatának, és a nem megfelelő tanácsadók alkalmazása miatt vesztett Hillary Clinton.
Ha egy kicsit is figyeltek volna a 2016-os évben uralkodó energiákra, talán más elnökjelöltet választottak volna, vagy Hillaryt nem engedik egyedül a színpdra, vagy egészen más ruhákba öltöztették volna.

Trump 1970 óta működik együtt feng shui tanácsadókkal. Ennek az együttműködésnek az eredménye a "Trump Birodalom".
Egyszer már eljátszott azzal a gondolattal, hogy elnöknek jelölteti magát, de annak idején végül le tett erről a tervéről.
Kivárta a számára kedvező időt és nagyon jól felkészült, felkészítették az elnökválasztási hadjáratra.

Hillary és csapata biztosan hatástalan babonák hitte a feng shuit, mert ha nem ez lenne az igazság, akkor egészen biztos, hogy nem indul, de legalábbis más taktikát választott volna Trumppal szemben.

A következő bejegyzésemben megmutatom, hogy a 2016-os amerikai választásokon miért Trump lett a győztes. Megmutatom, neki miért nem volt szüksége semmilyen "orosz hekkerkedésre" a győzelméhez.



Végezetül álljon itt, egy nagyon gazdag és nagyon sokoldalú ember véleménye.
Bill Setonak annyi üzleti ágban van részesedése, hogy felsorolni is legalább három sor lenne, ezért meg se próbálom. Ő is használja a feng shuit és ezt mondta: "Miközben egykor egy homályos filozófia volt a feng shui, most már egy nagyon fontos eszköz a kereskedelemben. Nagyon erősen használják ​​Manhattanben. A brókerek többsége megy feng shui tanfolyamokra, mert segít nekik piacon nagyobb részesedést elérni ”



Maradj velem, nemsokára megtudod milyen egyszerű trükkök kellettek Trump győzelméhez. És milyen szánalmas semmiségek miatt bukott meg Hillary.
Később bemutatom neked Trump feng shui tanácsadóját, akinek a Trump Tower sikerét köszönheti.

Megjegyzés: Csak azért állnak itt az amerikai példák, mert sajnos a magyar gazdagokról nincs ilyen információ.

Előző
Ez a legfrissebb bejegyzés.
Következő
Régebbi bejegyzés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése