2014. április 29., kedd

Felirat hozzáadása
Kíváncsi vagy mit jelent az Abrakadabra? Azt is szeretnéd tudni, mire jó és hogyan használd?
Ha szeretnél egy bajokat enyhítő egyszerű varázslatot megismerni, akkor olvass tovább figyelmesen.
Egy kis történelmi áttekintés. Amit biztosan tudunk az, hogy nagyon régóta használják. Néhány példa: papiruszra írták,  lenmadzagra fűzve a nyakukon hordták, a templomos lovagok a pajzsukra pecsételték...

Régóta próbálják megtalálni a szó eredetét, de csak találgatások vannak.
A legkézenfekvőbbnek az arámiaknál használt "abhaddakedhabhra" szó tűnik. Ez a szó arámul annyit jelent: "úgy eltűnik, mint ez a szó"
Régen még az arámiaknál is csak a beavatottak ismerték ennek a szónak a varázserejét.
(Nem saját kép.)


Aztán jött egy orvos, aki gyógyítani kezdett az Abrakadabra formulával. Ő Quintus Serenus Sammonicus volt, aki Perselus császár idejében élt. Neki köszönhetjük ennek a formulának a népszerűsítését. Ma pl.itt van a "hopponono"
Hogy orvosunk mennyire volt sikeres a gyógyításban, arról megoszlanak a vélemények, a hírforrásokban. De nem lehetett annyira sikertelen, ha az Abrakadabra formulát felhasználó gyógymódja elterjedt a világban.

Mikor használd és mikor ne.


Ha szeretnél bármit kiiktatni, eltüntetni az életedből, bátran használhatod az ABRACADABRA varázslatot. De csak olyan esetekben használd, amikor a személyes boldogulásodhoz, az egészségedhez szükséges. Pl. gyógyulásod érdekében, rossz szokások megszüntetésére, gyermeked családod védelme érdekében...
Ha magányos vagy, akkor ne görcsölj, ne akarj mindenáron valakit magad mellé. Szüntesd meg, tüntesd el a magányodat, ennek a szimbólumnak a segítségével. Meglátod, megtalálod azt a helyet, ahol a leendő társad téged vár.

NE használd olyankor, ha képes lennél a saját erődből is megoldani a problémádat, de a lustaságod, vagy a halogatásod miatt nem teszed meg a szükséges lépéseket. A lustaság elűzésére viszont használhatod.

NE használd olyan akadályok leküzdésére, befolyásolására, amelyek által mások fölött szereznél uralmat, vagy bajt hoznál rájuk.
NE akarj úgy munkahelyhez jutni, hogy ennek megszerzése érdekében XY-t kirúgják. Használd ezt a szimbólumot a munkanélküliséged megszüntetésére.

Kedvesedet, párodat szeretnéd visszakapni? Akkor NE azt a másik nőt akard eltüntetni, hanem az okot, ami miatt a párod elfordult tőled. Lehet, hogy őt mégsem kapod vissza, de a következő kapcsolatban már nem fogsz hibázni.

A szimbólumok mindenkire hatással vannak, akár akarja, akár nem. Ősidők óta benne vannak a tudatunkban és a tudatalattiban is.
Ahogy reggel kinyitod a szemed, máris a szimbólumok világában vagy. Mindent amit a lakásodban és mindent amit az utcán látsz, az a szimbólumok, jelképek kavalkádja. Nem véletlenül érzed magad jól egyes helyeken, és nem véletlenül leszel ingerült máshol. Egyébként a fengshuinak is ez az alapja. A belsőépítészek, a lakberendezők is tisztába vannak a jelképek erejével, a térnek a színeknek az emberre való hatásával.


A szimbólumokat elég csak magunknál hordani, vagy kiakasztani. 

Amiben különbözik a varázslat és a szimbólum a vallásoktól, hogy nem kell egyiket sem imádni, nem kell alázatosan könyörögni hozzájuk. Csak végre kell hajtani a megadott utasítások alapján a tennivalókat, és kész.


Ezen a kulcstartón az a formula szerepel, amikor nem eltüntetni akarunk valamit, hanem bevonzani.
"gyarapodjon úgy mint ez a szó"

(a kép nem saját munka)




Hogyan lehet vele varázsolni?

Az ősi útmutatás szerint, le kell írni az ABRACADABRA szót egy papírra, fontos, hogy a betűk ne érintkezzenek egymással. Egy lenből készült fonállal a nyakba kell erősíteni, csúcsával lefelé.

Kilenc napig kell hordani. Mindennap olvasd el az egyik sorát, miközben  hangosan, vagy csak gondolatban kimondod ezt a varázsigét: "a rossz elmúlik, mint ez a szó." A "rossz" szó helyett használhatod a betegség nevét, vagy határozd meg azt a körülményt, ügyet, amelytől szabadulni akarsz.
A kilenc nap elteltével, a papírt a vállad fölött a hátad mögé kell hajítani egy folyóba/patakba. A víz szemből a hátad irányába folyjon, így elviszi tőled a papírdarabot. Ne nézz hátra, csak szép nyugodtan menj el onnan.
Ezzel a varázslat rád eső részét befejezted.

Ne aggódj, ne légy türelmetlen, higgy benne, hogy elmúlt/eltűnt, mint az a szó. A betegség, a nehéz helyzet sem egy nap alatt alakult ki. Eltűnni sem fog egy nap alatt, ebbe nyugodj bele. Tovább már ne gondolj arra, ami eltűnt mint az a szó, és elvitte a víz. Ez egy nagyon fontos része a sikernek.
Ne felejtsd el, hogy ami veled történik, akár betegség, vagy bármilyen  rossz dolog, annak oka van. Semmi nem történik ok nélkül. A legjobb az lenne, ha a kiváltó okot akarnád/tudnád megszüntetni.
Mert lehet, hogy a mostani bajtól megszabadultál, de ha az ok továbbra is fennáll, akkor előbb-utóbb jön a következő betegség vagy egy másik kellemetlen, nehéz élethelyzet.



Homokóra formában is használhatod. Ebben az esetben azt jelenti, ahogy "a rossz eltűnik mint ez a szó, felváltja helyét a jó, amely úgy növekszik, ahogy ez a szó".
(a kép nem saját munka)







Az Abrakadabra visszafelé is működik.
Növeld a betűk számát, ha valamiből többet szeretnél, aztán égesd el. küldd el a füst által az égiek felé. Itt se felejtsd el mindennap elolvasni az egyre több betűből álló sorokat, miközben arra gondolsz és kimondod a varázsigét: "úgy fog gyarapodni, növekedni, mint ez a szó." Ebben az esetben is fentről haladsz lefelé az írással.


Vigyázz, a szimbólum mindig működik!



Vigyázz, az ABRACADABRA nagyon erős szimbólum.
 Visszafelé is elsülhet, ha nem vagy elég körültekintő.
A kép eredete:
LA sorciere MAKIAVELLINA


A szimbólumokat több ezer éve használják, már emiatt is erős energiával rendelkeznek. Nem szabad vele játszani!!!
Ezt a figyelmeztetést nem lehet eleget hangoztatni.


Még az ilyen banyáknak is balul sülhet el a varázslat, ha nem eléggé körültekintőek. :)


A szimbólumok energiát képviselnek, ezért tudatos használatukkal meghívhatjuk azokat az erőket, amelyeket magukban rejtenek.
Szimbólumokkal csak nagyon fontos esetekben, vagy kétségbeejtő helyzetekben dolgozz!!!!!
Nincs annyi felkiáltó jel amennyi elég lenne az előző mondatot kihangsúlyozni!
Ha azt mondod, ez az egész egy hülyeség, akkor most nem árt ha a következőkön elgondolkozol egy kicsit.

Van olyan három szimbólum, amely nem mai találmány és nem is a nyugati kultúrában vannak a gyökerei. És mégis!! Emberek millióit képes volt megmozgatni.
Ilyen: a horogkereszt, a vörös csillag, a Fidesz narancsa.... van még több is. De most azért csak ezt a hármat említem, mert ezeket a jelképeket, szimbólumokat mindenki ismeri. Az egész világ megtapasztalta az első két szimbólumon keresztül, milyen romboló erőt képes létrehozni egy erős jelkép, ha rossz kezekbe kerül.

A Fidesz narancsának az erejét, (ami egy Nap szimbólum) a saját bőrünkön tapasztaljuk, a következményeit mindannyian nyögjük. Sajnos ez a szimbólum sem került jó kezekbe. Ha ennek a szimbólumnak az erejét, a benne lévő energiát, az ország érdekében és nem csak egyes körök előnyszerzésére használnák, valóban mi lehetnénk Európa példaértékű országa.

De nézzük meg a botra feltekeredő kígyót. A mai napig a gyógyszerészet, a gyógyszeripar, használja.. Semmi okuk nincs a panaszra. Egyre nagyobb mértékben terjeszkednek és terjeszkednek és terjeszkednek....De sajnos már ez a szimbólum sincs a legjobb kezekben.
A régi időkben még jó célokat szolgált, tényleg az emberek gyógyítása, a betegségek leküzdése volt a cél. Ma már egyszerűen, csak a minél nagyobb profit a cél..
Végül is bizonyított tény, hogy a szimbólumokat, a jelképeket mindegy mire használják, MŰKÖDIK!!

Még többet a szimbólumokról és a jelképekről, az  Indián jelképek bejegyzésben olvashatsz.



1 megjegyzés:

  1. Szeretnék köszönetet mondani a wiccan Duma nagy segítségéért. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert úgy éreztem, anyaként kudarcot vallottam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma segít az embereken. Boldog vagyok, hogy a lányom megszabadult a drogfüggőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erős varázslatait. A nézőknek nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom, hogy segítséget kaphat a függőség megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést.
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelem kötő varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés