2014. június 28., szombat

Mi vált valóra 2014 első felében? Tévedtek, vagy beváltak a fengshui előrejelzések? Itt, megtalálod a választ.
A sárgával kiemelt 2014.dec.01-én írt  FRISSÍTÉS, az év második felében bekövetkezett friss eseményeket mutatják. Igazolva azt, hogy van igazság ebben az egész  fengshui rendszerben!  Érdemes odafigyelni rá.




Mit is jelent az, hogy Fa-Ló év? Hogyan működik együtt ez a két elem? Mi alapján dől el, hogy az adott évben milyen események lesznek, és az jó vagy rossz a számunkra? Olvass tovább és megkapod a választ.
A régi tanítások szerint, egy évnek az eseményeit két energia befolyásolja.
Az egyik a földi ág, a másik az égi.

A földi ág energiáját állatnevekkel jelölik. Pl: Tigris, Nyúl, Kígyó, Sárkány, Ló... stb. Minden földi ág, a róla elnevezett állat tulajdonságait hordozza magában. Pl. a ló tüzes, szilaj, gyors, erős...stb.

Az égi energiák pedig a földön megtalálható főbb elemek tulajdonságait képviselik: fa, tűz, föld, fém és víz. Minden elem kétszer következik egymás után. Egyszer jin (-) máskor jang (+) töltésű formában. Így lesz az öt elemből tízféle energia.
Pl: a fa elem ha jin töltésű, akkor egy bokor. Ha jang töltésű, akkor egy erős, hatalmas fa.

Minden földi és égi ág az öt elem tanának megfelelően, támogatja, megteremti, akadályozza, megtámadja, vagy megsemmisíti, a vele kapcsolatba lépő elemet, energiát. Pl: a víz kitudja oltani a tüzet, a föld akadályt gördít a víz elé.... stb.
Hogy melyik győz a küzdelemben, az attól függ, hogy melyik energiából van több. Pl: egy nagy tüzet soha nem fog kioltani egy vödör víz. A hatalmas áradást nem képes megállítani a föld, vagyis a gát.
Hiába támogatja a víz a fát, ha sok a víz akkor az erős fát is képes gyökerestől elsodorni.

Az előbbiek alapján láthatjuk, hogy mennyire fontos a harmonikus egyensúly megtartása, vagy a kibillent elem megfékezése.

Ebben az évben a Ló a földi ág.

Ez az energia amiről most beszélünk, azért kapta a Ló nevet, mert a valódi földi lóhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A lovak hasonlítanak a tűz elem tulajdonságaira. Hatalmas energiával rendelkeznek. Lehetnek vadul toporzékolóak, de képesek a "sétagaloppra" is.
 Ló energia.



Szenvedélyesek, változásokat kedvelők. Képesek egyhangúan szekeret húzni, de az utolsó erejüket latba vetve képesek versenyezni is. Akik közelebbről ismerik a lovakat, tudják, hogy mekkora a mozgás igényük.
Hogy egy ló versenyló lesz, vagy igavonó, vad vagy szelíd, az erősen függ a környezetétől.
Így a Ló éveknek a hatása, a vele azonos évben megjelenő égi ággal való kapcsolattól függ.


Az égi ág a jang fa energiát képviseli.. Ebben az évben ez a kapcsolat harmonikus is lehetne, ha  a jin fa (kis bokor) lenne az égi ág.
De nem harmonikus, mert jelen esetben az égi ág, a legerősebb jang fa energiát hordozza.
Ennek hatására, a tűz akár az egekig is érhet, mert ez a fa a végtelenségig táplálja a ló tűz energiáját. Víz meg sehol!

A régi bölcsek, erre kombinációra a következő előrejelzést, jóslatot mondták:

- A hatalmas fékező erő nélküli tűz években háborúskodások, botrányok, robbantások, földcsuszamlások, beomlások, járványok lehetnek.
- Titkos dolgok napvilágra kerülnek, elégedetlenségek, lázadások. Mindenféle hírek gyorsan terjednek.
- A tűz ilyenkor az egeket ostromolja, lángja megperzseli a legmagasabb rangú hivatalnokokat ( vezetőket).

Gazdasági szempontból:
Rossz év, a fém elemmel kapcsolatos lévő dolgoknak, (ide tartozik a bank szektor is) mert a tűz uralkodik a fém energia felett. Az informatika területén sok hacker támadás lehet, rendszer összeomlások, eszközök (számgép, laptop) meghibásodása. Rossz év a pénznek, az üzemanyagnak.

A fát kimeríti a tűz. Ezért nincs ami a vizet felszívja. Ennek következtében hatalmas esőzések, egyes helyeken a szokásosnál több és veszélyes havazások várhatóak. A mezőgazdaságban megnő a penészedés veszélye.
Mivel a tűz energia a föld megteremtője (anyja) ezért minden ami a földben él, elszaporodhat.

Most, hogy a jobb megértés érdekében az alap értelmezésen túljutottunk, nézzük meg, a teljesség igénye nélkül, hogy a 2014-es év fa-ló kombinációja mennyire felelt meg ebben a félévben a bölcsek jóslatának.

"A hatalmas fékező erő nélküli tűz években háborúskodások...robbantások"


Oroszország és Ukrajna nagyon komoly és véres konfliktusa.
Oroszország katonái, megszállták a vele szomszédos Ukrajna területét.
"Gázvezeték robbant Ukrajnában -Terrortámadás lehetett.
Félő, hogy az Orosz-Ukrán konfliktus következményei kiterjednek Európára és más országokra is.
foto: Ukrajna-Oroszország


FRISSÍTÉS: Azóta a Krim újra az oroszok kezén van. Hát bizony "forr a világ bús tengere"!! Európa és az USA, igyekszik Oroszországot uniós tagállamokkal "körülzárni". Az olajár csökkentésével igyekszenek gazdaságilag is tönkre tenni az orosz gazdaságot. Egyéb szankciók bevezetése az oroszokkal szemben. Ez a helyzet eléggé fenyegető. Ki tudja meddig lehet az "orosz medvét" piszkálni?
Az egész olajár manipulációból egyedül Kína kerülhet ki győztesen, mivel Kína a legnagyobb importőr. Így most a kínai gazdaság élvezi a legjobban az olajár zuhanását.


"A tűz ilyenkor az egeket ostromolja, lángja megperzseli a legmagasabb rangú hivatalnokokat ( vezetőket)."


Perzseli is őket rendületlenül. Soha, ennyi magas rangú vezető - a világ minden tájáról, még nem bukott le egyetlen fél év alatt, mint most.
Lázár János kétmilliós hotelszobája,Orbánnak Putyinal való kapcsolata a lengyelek szerint, Mészáros Lőrinc ötszázszoros gazdagodása, börtön a bírónak... még lehetne folytatni - hogy csak az itthoniakat említsem.
Foto : Orbán Putyin kapcsolat

FRISSÍTÉS: A bejegyzés megírása óta, jött az egész országot felrázó esemény, a NAV elnökének és még más magas rangú személyek kitiltása,  az USA-ból. Az EU képviselők egyre többen, szankciókat követelnek az Orbán kormánnyal szemben.

Nem kímélte meg az év, Angela Merkelt sem. A német képviselőnő "árulónak" nevezte Merkelt. Bátorságához, szókimondásához, csak gratulálni lehet.





"Rossz év, a fém elemmel kapcsolatba lévő dolgoknak, (ide tartozik a bank szektor is) ... "

Kásler nyert, a bankoknak komoly összeget kell visszafizetniük, a devizahiteleseknek. Amerikában 13 bank ellen van folyamatban vizsgálat, korlátozására vagy felfüggesztésére is sor kerülhet. Új bank alapításával szabadulna a pénzmosási botránytól a Vatikán.... még itt is messze a sor vége.
Folyamatosan gyengül a forint.
Kásler nyert


FRISSÍTÉS: Az internet, is a fém elemmel van kapcsolatban. Megszületett az internetadó ötlete, az emberek nyomására ezt az adóformát pillanatnyilag visszavonták.


"Titkos dolgok napvilágra kerülnek, elégedetlenségek,... "

Kirúgták az Origó főszerkesztőjét, több ezres tüntetés lett az eredménye.... Az RTL megelégelve a lenyúlást, napvilágra hozza a kormány visszásságait, csalásait. Ómolnár Miklóst, a bulvárlapok megteremtőjét kirúgták, aki a Story és a Best magazin főszerkesztője volt.
Tüntetés a Főszerkesztőért



FRISSÍTÉS: Az év közepe óta erősödött a nép elégedetlensége Orbán kormány intézkedéseivel szemben. Az USA nyíltan megszellőztette a kormány korrupciós tevékenységét. Tüntetések sorozata, miközben egyre több dolog kerül napvilágra. Pl. Eltitkolt jövedelmek, trafik és föld "mutyik"...  Az emberek egyre céltudatosabban szerveződnek.  A Fidesz népszerűsége erősen csökken. Most már nyíltan követelik, "Orbán takarodj" !

"A vizek elfertőződhetnek... halak tömeges pusztulása lehetséges... Rossz év az idegenforgalomnak"


Az úszók tömeges fertőzése a Balatonban.
Pusztulnak a halak a Balatonban, Szarvas közelében, a Körös-holtágon... Tömeges halpusztulás Szentesen... foto
Sokfelé vannak hányással, hasmenéssel járó vírusos fertőzések.
2014.06.28-án az Origo szerint hajókról a tóba öntik a kémiailag kezelt ürüléket, ettől is pusztulhatnak a halak és kapnak fertőzést az emberek.
Ugye mondanom sem kell, hogy ez a hír óriási kárt okoz, azoknak az embereknek, akik a nyáron fürödni vágyó vendégekből élnek.
A gyakori esőzések sem kedveznek az idegenforgalomnak. Az árak minden területen növekednek.


És még nincs vége az évnek, csak a felénél tartunk.
Gondolom, ennyi is elég annak a bizonyítására, hogy a régi bölcsek, tudósok, több ezer évvel ezelőtt, nem a levegőbe beszéltek. Tudásuk, megfigyeléseik, ma is éppolyan érvényes, mint régen volt.

A sárgával kiemelt 2014.dec.01-én írt  FRISSÍTÉS, az év második felében bekövetkezett friss eseményeket mutatják. Igazolva azt, hogy van igazság ebben az egész  fengshui rendszerben!  Érdemes odafigyelni rá.



1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés