2013. január 4., péntek

Sui Po
Évtörőnek hívják, 2013-ban északnyugat utolsó harmadában van.  Mindig szembehelyezkedik a Tai Suival. Ezt a területet sem lehet zavarni, akárcsak a többi negatív energiájú "csillagot".
De ameddig a Tai Suival nem fordulhatunk és nem mehetünk szembe, addig a Sui Ponak viszont nem fordíthatunk hátat.
Nem engedhetjük meg, hogy a hátunk mögött legyen! Különben nagyon sok "hátbatámadással" szembesülhetünk.
Ebben az évben északnyugat területét nem erősítjük.Vigyázzunk a segítőkész emberekkel, legyünk óvatosak szerződéseknél és más fontos íratok aláírásánál. Kép forrása

A  #3-as fa csillag
2004-2024-ig  a #3-as fa csillag kedvezőtlennek, negatív hatásúnak számít. Veszekedések, pletykák, válások, jogi ügyek lehetőségét hozhatja.
A #3-as nem tévesztendő össze a 3-as bágua házzal. A 3-as bágua ház továbbra is a család, az egészség, a középső fiú jelképe.

2013-an viszont itt helyezkedik el a #3-as negatív energiájú repülő csillag is. Ez most azért igényel különösebb odafigyelést, mert a #3-as csillag szintén fa elemű ugyanúgy, ahogy a 3-as ház. Tehát semmi nem gyengíti, nagyon jó erőben van.
Ezért ebben az évben keleten  mellőzzük a zöld, a kék és a víz jellegű dolgok használatát.

Ebben az évben a 3-as ház területén használjuk a pirosat és annak az árnyalatait, fényt, háromszög alakú fatárgyakat, gyertyát és tüzet.
A tűz elemmel a fa elem nem harcol. A tűz a fa elem gyereke, a természetes csökkentője.


Az elem Harmonikusan gyengíti
Fa Tűz
Tűz Föld
Föld Fém
Fém Víz
Víz Fa


Minden negatív energiát és mindent, aminek a hatását csökkenteni akarjuk, SOHA nem azzal az elemmel tesszük, amivel harcban áll. Éppen ezért kerüljük a fém és a föld elemek használatát.

Egy elem túlzott erősségét, egyeduralmát, MINDIG azzal az elemmel csökkentjük, amit az adott elem előállít, amit táplál, és ezáltal az őt tápláló elemet harmonikusan gyengíti.
Ez az egyik legfontosabb szabálya a feng shuinak.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése