2014. április 15., kedd

A teljes holdfogyatkozás kezdete
Ma (2014.04.15) a reggeli órákban elkezdődött a teljes holdfogyatkozás,  amely Amerika, a Csendes-óceán, Új-Zéland és Ausztrália keleti felén látható. Magyarországon nem láthatjuk ezt az érdekes  jelenséget, amikor a Blood Moon, Vér(vörös) óriássá változik, mivel nálunk akkor éppen nappal van. 

A holdfogyatkozásról (nem a fogyó holdról van szó) sokféle babona kering. Az emberek mindig rossz jelnek tekintették, ha a két fővilágosító közül valamelyiknél fogyatkozás volt tapasztalható.
A megfigyelések szerint nem alaptalanul. Fővilágosítóink elsötétedései mindig valamilyen nagyobb változás előhírnökei voltak.



 Holdfogyatkozás és hatásai


 A változások csak ott, azokon a területeken kezdődnek el, ahol a fogyatkozás látható volt.Habár ma már annyira összekapcsolódtak a világ országai egymással, hogy az egyes helyeken történő változások a többieket is érinti, kisebb-nagyobb mértékben.
Itt láthatsz élő képeket
A mai (Vér(vörös) Hold) a Blood Moon  egy négy részből álló sorozatnak az első része.  A második 2014.okt.28, a harmadik 2015.ápr.04.
A befejező negyedik szakasz 2015.szept 28-án lesz, amelyet mi is láthatunk majd a "második sorból" éjjel 01-04:27-ig. Az "első sor" Anglia, Franciaország, Benelux államok, Spanyolország, Portugália, Svájc.

Amerikában a sok egyéb vészjóslások mellett, ma már Jézus visszatéréséről szóló próféciák terjengenek. Semmi más hír nem kell a vallásos Amerikának ahhoz, hogy az egész földrészen végig fusson egy pánik roham. Egy biztos, idén nem lesz a világ érdekes jóslatok/hírek hiányában.

Mars a Föld közelében.

A mai nap másik érdekessége, hogy a Mars ma van a legközelebb, a legkisebb távolságra a Földtől. Sötétedés után kelet-délkelet, éjfél körül délen lesz látható a fényes, jellegzetesen vörös bolygó. A Marsot mi is megcsodálhatjuk, ha nem lesz felhős az égbolt.

Mars a földközelben.


Több érdekes olyan égi jelenség van jelen ebben a hónapban, amelyek nagyon ritkán fordulnak elő egyszerre.
A Nap különös módon két bolygóval került szembenállásba ebben a hónapban. Mind a két bolygó a Nappal átellenes területen tartózkodik, ezért állnak szemben egymással. A Nap, ápr. 8-9-én a Marssal, ma meg a Holddal néz farkasszemet. Ennek következnénye a teljes Holdfogyatkozás.
Ehhez a szemben álláshoz még csatlakozik a két legnyagyobb kisbolygó, a Ceres és a Vesta. És mindez a Szüz csillagképben.



A Nap mellett áll az Uránusz és a Merkur, aki már teljesen beleolvadt a Napba, ezért nem sok vizet kavar, hacsak nem vesszük figyelembe, hogy ezáltal a szembenálló felek között a Merkur hiányában nem jön létre a megfelelő kommunikáció.

A Szüz csillagképnek az uralkodó bolygója a Merkur. Ez a bolygó sohasem távolodik el a Naptól 45 foknál messzebbre. Most viszont a Nappal együttállásban van, ami azt jelenti, hogy elvész a Nap fényében.
Erre mondják az asztrológusok azt, hogy a Nap "elégeti", csak májusban lesz újra látható. Tehát a merkúri kommunikációra nincs lehetőség.

Hát mit mondjunk? Vitatkozik a Kozmosz is.  Fent is különböző "érdekek" szállnak szembe egymással, akárcsak itt lent a Földön. De a fentiek  hamarabb szállnak ki a "vitából", mint a lentiek.
Bővebben is lehetne írni a mostani bolygóállásoknak a hatásairól, de az már méreteiben meghaladná ennek a blognak a lehetőségeit.

1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés