Mindenkiben rejlik egy erő, benned is. Ez a vonzerő felel mindazért ami veled megtörténik. Nagy részben ez az erő a felelős, az életben bekövetkező eseményekért. Hát ezért vonzod be újra és újra!!

Kapcsolatait  a legtöbb ember szeretné megtartani, de ez nem minden esetben sikerül. Mikor elmúlnak a kezdeti nagy fellángolások, és előtérbe kerül a másik igazi egyénisége, akkor döbbennek rá sokan, hogy
"nem ilyen lovat akartam"
Ilyenkor elkerülhetetlen a szakítás, és az újabb partner utáni vágy. De mit ad Isten, az új kapcsolat sem lett jobb, talán még rosszabb is, mint az előző. Hogyan történhet meg ez? Miért esnek bele sokan a "csöbörből.-vödörbe"?
A kép nem saját munka.
Mert amit érzel, ahogyan érzed, az határozza meg a kisugárzásodat. 


Miért nem képes a partnered megváltozni, annak ellenére, hogy próbálkozik?
Miért kapod pont az ellenkezőjét annak, amit el akarsz érni?
A válasz a vonzóerődben van, ami úgy működik, mint egy mágnes vagy mint egy  forgatókönyv. Betűről-betűre, újra és újra!

Kísértetiesen nagy  hasonlóság van a kapcsolataidban?.
Miért alakulnak a kapcsolataid  feltűnően egyformán, holott minden erőddel megpróbálsz ezen változtatni?
Miért van az, hogy mágikusan vonzol magadhoz bizonyos típusú férfit  vagy nőt, holott akikkel jobban működnének a dolgok, azokat nem?

"Az életben semmi sem történik véletlenül.Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez.Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk.Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk. Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez". ( Ruediger Schache)

A Te életedben ami eddig történt, az sem a véletlen műve volt. Az sem véletlen, hogy eddig milyen kapcsolataid voltak és ezek hogyan alakultak.
Gondoltál már arra, hogy  miért pont ő lett a párod, akivel most éled az életed? Holott biztosan volt szebb vagy  jobb is, aki legyeskedett körülötted. De ennek az egy embernek volt olyan kisugárzása, ami közel állt hozzád, ezért választottad őt.

Az emberekben sokszor a párjuknak köszönhetően megnövekedhet az önbecsülésük, az önbizalmuk, vagy éppen miatta veszíthetik el azt. Egy jó párkapcsolat a másikban erősíti a benne  lévő szépséget, értékeket. Ilyen esetekben megnövekszik az önbizalom, és az önbecsülés.
De ennek az ellenkezője is igaz, alááshatja a másik önbizalmát, szorongást, félelmet ültethet belé..

Ha valaki rádöbben, hogy ennél többet érdemel, és változtatni akar,. van amikor ez gyorsan megy, de van amikor hosszabb időbe telik. De sajnos gyakran az is előfordul, hogy az önbizalom olyan mértékben megsérült, hogy az illetőben már nincs meg, a változtatáshoz szükséges bátorság és erő..

Az ember sok esetben nincs tudatában annak, hogy milyen sugárzásokat  bocsájt ki magából.
Mert ha a tudatos ÉN-ünk, játszana ebben szerepet, akkor olyan embereket vonzana be mindenki, akik tökéletesen illenek hozzá, harmonizálnak vele.

Mindannyian olyan  embereket vonzunk magunkhoz, akik éppen azt a kisugárzást keresik, amely belőlünk árad.

Férfiak és nők egyformán sugároznak nőies, vagy férfias energiákat.
Ezek az energiák mindig  arra törekszenek, hogy együtt a másikkal egy egészet alkossanak, hogy a másiktól megkapják azt, ami hiányzik belőlük.
Vannak érzelmesebb férfiak és vannak dominanciára törekvő nők.



A domináns nő kézben tartja a dolgokat, határozott, logikus, célkövető,  döntéshozó, önálló, értelmes.
Az ilyen nőket csodálják, tisztelik a férfiak, de nem kezdenek  kapcsolatot velük, vagy legalább is ritkán, és nem hosszútávon.. DE ha mégis, akkor a legritkább estben veszik feleségül A férfiak, férfinak akarják érezni magukat  a nő mellett!  Ez pedig nem sikerülhet, ha a nőben erős a férfias, kisugárzás, és gyenge a nőiesség


Az erős nők, őrülten vágynak egy igazi férfias férfira, szeretnének felnézni rá. De nem ezt sugározzák ki magukból. Mivel, az életükben kénytelenek férfiként  helytállni, érzelmekre, gyengédségre vágynak. Ezek a nők fogják ki maguknak a problémás, általában labilis férfiakat.





Erős bennük  az a vágy,  hogy a partnerük szemében, pótolhatatlanok, nélkülözhetetlenek  legyenek, hogy dédelgessék, kényeztessék őket. Természetes, hogy egy  kevésbé "férfias" úriemberrel fogja  összehozni őket a  "jó mágneses" energiájuk. Nekik lesz az ilyen "áldott jóember" a párjuk.




Találkozni fognak egy, együtt érző, gondoskodó, házias, "nőies" kisugárzású férfival, akire viszont nem tud  felnézni, és képtelen "igazi férfinak" tekinteni.





Volt egyszer egy férfi, aki már a harmincas évei közepén járt. Voltak barátnői,  de egyik sem akart együtt élni vele.
Pedig vonzó, kimondottan jóképű, nyílt szívű ember volt. Egyik barátnője egyszer azt mondta, hogy hiányzik belőle valami.


Ezen elgondolkozott és úgy gondolta, hátha nem elég izmos. Elkezdett gyúrni, edzésekre járni.Keményen edzett, amitől még előnyösebb lett a külseje. Ennek ellenére ugyanott tartott, mint eddig.

Nem értette a dolgot, gondolkozott, hogy mi lehet az ok. Tudta, hogy a külseje,  nem. A természete sem lehet az ok, hiszen ő teljesen más mint amilyen az apja, aki soha nem tudta kimutatni az érzéseit. Anyja sokszor sírt, panaszkodott emiatt. És ő a gyerek volt az, aki próbálta ellensúlyozni apja ridegségét, egyre több szeretettel, figyelmességgel körülvéve anyját.




Már  gyerekkorában elhatározta, hogy ő sohasem lesz olyan rideg, mint az apja.. Igyekezett minden nőt körülvenni szeretettel, figyelmességgel, megértéssel.
Akkor mi a baj?
- Hát igen, pont ez a baj, - mondta neki egy ismerőse, akinek egyszer elmondta a problémáját.
- Figyelj ide, azok a nők akik találkoznak veled, szeretnek, mint egy jó barátot, kiöntik neked a lelküket, tanácsot, baráti simogatást, ölelést várnak tőled. De férfiként, partnerként nem gondolnak rád!
És akkor megértette, ha megakarja találni a párját, annyi nem elég, hogy ő az apja ellentéte akar lenni. Meg kell találnia magában a férfit, azt a férfit, akit eddig nem engedett a felszínre törni.

Ha egy férfi erősnek, öntudatosnak érzi magát, azt a nők megérzik, és erősen vonzódnak hozzá. Jobban, mint az izmokhoz, a férfias "macsós" kinézethez vagy a státusz szimbólumokhoz.
Ezért látunk sokszor szinte egy jelentéktelennek tűnő férfi mellett kimondottan szép nőket. Mert bennük van ott valami, abból a " mágneses erőtérből"!!
Forrás:Szívmágnes

Kapcsolódó oldalak: